„DIVORTEZ” DE RINGO!!!!

Gata! Am decis! Nu mi-a fost fidel. M-a inselat in asteptari si oferte! Mi-a luat prea mult timp! Mi-a creat obligatii(de-alea ce se inteleg de la sine: X mi-a comentat la poze, ar fi frumos sa zic si eu la ale lui). M-a expus prea tare, mi-a facut viata si bucuria prea publica( tristetea mi-o ascund cu maiestrie mereu). Mi-a creat dependenta. Acum sunt suficient de tare sa recunosc! Si sa actionez. Gestul cel mare ar fi sa sterg de tot contul, sa numai fiu tentata sa trag cu ochiul la pozele celorlalti in vreme ce imi dau peste degete sa nu zic nimic. Dar nu va fi asa… „Divortul” va fi amiabil. Mi-am pus pe invizibil pagini in tregi de poze. Le voi sterge cand voi ajunge la etapa urmatoare. N-am semnat nici un contract pre’ ca la noi inca nu se poarta, deci nu ma aleg cu mare lucru. Dintr-alea bune as numara vre-o 3 oameni pe care am ajuns sa ii cunosc mai bine, vre-o 2 de departe carora asa am reusit sa le vad copii, o persoana cu care am pornit un dialog…  Poate cand voi fi departe de Oradea, voi reconsidera gestul de acum, dar pe moment mi se pare putin meschin sa traiesc in acelasi oras cu atatia oameni faini si noutatile sa le aflu pe net… din poze. Am primit si acuzatii: ba ca-s prea dulci comentariile mele, ba prea ironice si rele, ba partinitoare… Am o viata cu care sa imi bat capul, ajunga viata cotidiana, ma las de Ringo. Pofta de evenimente virtuale mi-o potolesc prin blog. Deci „gata cu Ringo, ajunge!” cum ar zice Raissa.  Am zis si eu!

Reclame

7 gânduri despre „„DIVORTEZ” DE RINGO!!!!

 1. cami

  Decizia asta nu imi place!!! eu cum imi potolesc dorul de fetele tale??? cum pot sa vad urmatorul dinte al Nataliei???
  ok, ok..ai sa imi zici ca trebuie sa merg sa le vad personal!..nu e rea ideea, dar atunci cand masina nu va mai fi suficienta sa ascunda distanta sub roti…???? reevalueaza-ti decizia!!!
  Nu vreau sa supraapreciez rolul acestui site, dar trebuie sa recunosc ca de multe ori mi-a fost mai simplu sa vorbesc cu oameni cu care de altfel pana in acel moment nu am schimbat mai mult de doua replici!! Nu vreau sa provoc o discutie pro/contra ringo, dar trebuie sa recunoastem ca exista atat beneficii cat si dezavantaje, depinde de cat de mult reusim sa tinem in echilibru totul..dar acesta este de fapt internetul, ca se cheama „ringo” sau are alt nume..”aceiasi Marie, cu-alta palarie!”

  Răspunde
 2. chrina Autor post

  Hehe Cami!De mers pe jos ai auzit? Zice-se ca e sanatate curata. Si ai dreptate, ce e al lui, e al lui! Are si ringo plusuri ca n-ar avea atati adepti de nu, atat doar ca in dreptul meu pe moment minusurile s-au dovedit a fi mai mari. E decizia mea, nu are nevoie nici de adepti, nici de incuviintari. Eu in reptul meu cum ziceam.
  Cat despre „palaria Mariei” aici e mai lunga disputa. O las pentru un alt post 😛

  Ps.
  Natalia are toi dintii in dotare, deci nu pierzi mare lucru 😀

  Răspunde
 3. Flaviu D

  sa stii Crina ca nu esti singura cu idee` de genu`..si eu…si..pe mai multzi i`am auzit ca vor sa renuntze la ringo, hi5 etc`….eu inca nu am hotarat`..da m`am cam saturat de tot ce`i virtual`…:)

  Răspunde
 4. chrina Autor post

  E bine sa mai fie cineva care gandeste la fel. Pe mess m-au cam bombardat reprosurile, intrebarile… ba sa nu uit,mi-a mai dat cineva dreptate. Ce sa zic?! E ceea ce momentan trebuie sa fac. Si pare mai simplu de cat ma asteptam. 🙂

  Răspunde
 5. Alexandra

  daca e vorba de incurajari, si eu o fac! viata reala este mult mai frumoasa decat cea virtuala!
  uite o idee!
  mai bine faci asa un album misto cu fetele tale dragute…si ii chemi pe doritori sa le vada, intre timp le si povestesti fiecare poza in detaliu (nu numai franturi cum puteai s-o fci pe ringo :P)…oai multe castiguri sunt, si de o parte si de cealalta!
  Ma inscriu pe lista :))

  Răspunde
 6. chrina Autor post

  hahaha Robi….da noa ai dreptate e si asta un „pamant”:)
  sa stii Alexandra ca ori din cauza lui Ringo, oi a aparatului digital nu le-am facut album… adica numai Raissa are pana la 6 luni( si are in plus 3 ani peste cele 6 luni)…. mersi de sustinere 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s