Ce rost au amenzile?

Azi am luat una. Prima. Prima oara cand arat permisul cuiva la cerere. Nici n-aveam mult. 70 la ora pe 6 martie, pe la 19.30.  Puteam mai bine, nu? Mă mai şi întreabă poliţistul de ce… logic, m-am grăbit. Unde? Păi la magazin ca apoi să ajung repede acasă să îmi culc copiii, să… Mereu avem o scuză să ne grăbim.

Nu înţeleg de ce poliţistul se tot fâstâcea să mă taxeze, îmi explica dacă ai fi avut 60 şi ceva şi-aş fi dat doar avertisment dar aşa, nu am ce face… Că bine că nu am 71 că intram ăn altă categorie, bla, bla… Eu nu am zis nici o secundă  să mă ierte. Eram si sunt incantata de amenda mea. Şi Beni m-a întrebat când i-am relatat evenimentul de ce sunt încântată, de parcă cineva ar fi şofer adevărat fără să fie prins de radar 🙂

Deci ce s-a schimbat după amendă? Nimic! Absolut nimic! Nu am condus mai încet, nu am luat decizii majore gen :începând de azi… Oricum nu sunt o vitezomană. Mai ales că de obicei am fetele cu mine când conduc.

Am luat o amendă şi 2 puncte penalizare. Am plătit pe loc. Data viitoare ori îmi cumpăr antiradar, ori sunt atentă la farurile celor ce vin din directie opusă, ori… mai plătesc o amendă :))

Ce rost au amenzile? Hm! Nu prea au…

Anunțuri

12 gânduri despre „Ce rost au amenzile?

 1. Alexandra

  da drept ii ca nu au nici un rost…desi eu pana acuma am primit doar avertismente:))….(tot la faza cu viteza)…ma intreb pana cand;)))) …ca de cand m-au avertizat m-am perfectionat :))

  Răspunde
 2. Jone

  crina macar bine ca mai stai la povesti cu polizia si ca mai primesti si avertizare, eu doar am primit scrisoarea de „mare dragoste acasa§, si cu poza inca, ca sa nu spun ca nu pot spune ca nu eu am fost. Scuza mea cand merg prea repede e: Masina e de vina, ca de as avea ceva masina care nu merge asa de tare, as merge mai incet … asa ca bucura-te ca ai masina buna, si apoi pe 6 martie poti merge linistita cu 70, ca doar e mare soseaua aia ….
  Crina, o intrebare, erau doi politisti?

  Răspunde
 3. George

  :))…crina,iti zic eu ca au rost..cel putin la mine a avut efect..tot amenda de radar(nu zicem viteza:P)+permisu suspendat(3luni redus la 1 luna dupa examen)..de at. nici cu detector pe bord nu PREA mai am curaj sa depasesc 100 in localitate..la mine nu m`a durut asa tare de bani cat de permis…pt aia cu 90 imi mai permit din cand in cand;))(chiar acuma am mintit ca si azi am depasit 100,dar nu cu masina:P)

  Răspunde
 4. chrina Autor post

  Vai de mine George!!!! De cand ai permis sunt ingrijorata in ceea ce te priveste, acum imi dau seama ca pe buna dreptate. Deci amenzile s-au inventat pentru cei ca tine… ( mai stiu eu vre-o doi 😛 )

  Răspunde
 5. Jone

  crina intotdeauna sunt doi polizisti, unul dicteaza si celalat scrie, ca numai napoleon(si femeile, adaugat de mine 🙂 ) facea mai multe lucruri in acelasi timp 🙂 cel putin asa se zice pe la noi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s