fara pelerină

Opinia publică este descumpanită. Se pare că Superman ar fi fost văzut dezbrăcându-şi pelerina, sfârtecând-o în mii de bucăţi şi aruncând-o într-un tomberon. Un trecător a încercat să îl oprească, dar parcă i s-ar fi putut împotrivi?! Un altul a încercat să le adune la  loc pentru a reclădi pelerina ce a dat mitul. Fie şi doar un surogat, nu-şi putea închipui viaţa citadină fără un superman. Zadarnic. Totul s-a sfârşit. De azi superman nu mai există, se spune la buletinele de ştiri, ca ultim anunţ la capătul unei întregi istorii. Gata cu fotografiile din ziare, gata cu extraordinarul din poveştile de a doua zi. Era şi timplul ca viaţa să redevină normală. Cei ce îl regretă au acum oportunitatea să devină mici eroi, în micile lor vieţi. Fără pelerine, fără blitzuri în urma deciziilor corecte. Fără aplauze şi recunoaşteri publice. Spectacolul s-a sfîrşit, trăiască spectatorii!

Ce s-a ales de superman? Vă spun! Se plimbă liniştit pe stradă, fericit că voi nu o să îl mai recunoaşteţi.

Reclame

5 gânduri despre „fara pelerină

  1. corx

    🙂 ciudat e ca lumea mereu isi va cauta un erou. cineva sa-i salveze si cineva pe care sa-si arunce esecurile. in fond toti putem fi eroi…totul e sa vrei si sa lupti. traiasca superwoman nu?:))

    Răspunde
  2. chrina Autor post

    restul eroilor, micro? tot fara pelerine, printre noi, recunoscuti cand si cand la intersectari de interese, timp si afinitati 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s