O, tu mai visezi bătrâne?!

Ştiţi originalul „O tu nici visezi bătrâne…”. Dar cam visa bătrânul, şi după cum zice poetul, „tot ce mişcă-n ţara asta râul, ramul…” s-au aliniat pentru a duce visul bătrânului la împlinire. Concluzia e simplă: orice mare realizare începe cu un vis, fie el îndrăzneţ sau timid. Totul e să visezi. Spunea cineva că dacă visezi mult, s-ar putea să realizezi doar o mică parte, dar tot e mai mult decât o mică parte dintr-un vis mărunt… care e mai bine iarăşi decât nimic.

Tu mai visezi? La interviurile pentru un nou job au aproape de fiecare dată întrebarea Unde te vezi peste 5 ani?. Da chiar aşa! Ne mai planificăm anii sau ne lăsă duşi după cum bate vântul, ca o barcă în care nimeni nu mai vâsleşte, că deh! E mai simplu să nu lupţi pentru nimic, să mergi unde te duce valul. Mai visezi? Mai crezi în vise? Crezi că dacă ai puţină obrăznicie le poţi transforma în realitate?

Spunea cineva că nu poate trăi din visele lui. Din câte îl cunosc, nu poate trăi fără ele. Va visa mereu chiar dacă va mai schimba câte un pic registrul viselor. Un vis e primul pas pe care îl poţi face pentru a schimba ceva. Aşa că visează! Cum îţi place! Cu ochii închişi sau larg deschişi… visează cum te avantajează. Visează-te mai bun, mai eficient, mai fericit! Viseză-ţi locul de muncă mai plăcut. Visează-ţi prietenii mai mulţi şi relaţiile mai profunde… Doar visează! Aşa începe uneori aventura !! Şi dacă visând nu schimbi nimic, ce-ai pierdut?! Măcar ai visat un vis frumos în compensaţie. Deci…tu mai visezi?

Anunțuri

5 gânduri despre „O, tu mai visezi bătrâne?!

 1. Roby

  in primul rand trebuie sa ai mult curaj sa visezi! totul a inceput cu un vis. Imi plac cuvintele lui Martin Luther Kinh „I had a dream…”. Cred ca asa ar trebui sa inceapa fiecare dimineata a noastra pentru ziua respectiva „I had a dream”.
  Cat despre mine! Iubesc sa visez!

  Răspunde
 2. anku

  viseeeez mult, cel mai mult cu ochii deschisi:d si intra-atat ma identific cu personajele viselor ca intru intr-o stare de transa parca…ma trezesc razand,plangand la propriu!ma trezesc chiar si vorbind sau umbland intr-un anumit mod! imi place sa visez, lucreaza mult la motivatia mea : vad personajul visului si cred ca pot deveni ca si el…si lupt ptr asta 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s