Poze a la Poliţia!

Poliţia română ne face poze! Nu ştiu câţi megapixeli sau ce zoom optic are aparatul din imagine, dar sigur poza făcută de el e cea mai scumpă. Să fie din cauza autografului lor sau a maşinii tale? Greu de zis!

Au amplasat câteva radare fixe (pe drumul spre Cluj atâtea încât mai să confunzi sunetul detectorului de radar cu cel al muzicii de pe cd). Cum se procedează? Tu mergi cu mai mult decât e regulamentar, ei fac poze, trimit acasă şi îţi cer să le dai răspuns numind cine conducea maşina la data respectivă pentru a trimite amenda şi punctele de penalizare. Ăsta da spirit de echipă! Se lucrează împreună la amendarea cât mai eficientă a uneia din părţi. Cetăţeanul! Dar nici cetăţeanul amendat nu iese  în pagubă. Se alege cu o fotografie, sau în cazul unui drum Oradea-Constanţa, cu un album întreg. Aşadar, fotografi cu aparate tari, aţi fost loviţi de concurenţa neloială a poliţiei. Nu ştiu câte poze de nunţi fac cât o singură poză de-a lor. Dacă ai studio, mai ai şanse pe piaţă, dacă nu n-ai altă variantă decât să te înrolezi în poliţie. Poate primeşti procent din profitul vreunui aparat de-al lor.

Eu promit să stau cuminte şi să nu semnez nimic ce mi s-ar aduce prin Curier. Păţiţii ştiu de ce!

Anunțuri

2 gânduri despre „Poze a la Poliţia!

  1. Jone

    Eu am primit o singura data o asemenea poza, si era chiar reusita, cel putin nu ma putea confunda lumea si puteai citi din poza ca ziceam … nu asta nu a fost lumina de la blit ca doar asa de redepe nu merg … la noi insa iti trimite poza numai la cerinta 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s