Cizmele Raissei

01– Raissa, mergem să îţi cumpere mama cizme. Uite, o  să cumpărăm o pereche de cizmuliţe de lac cu flori mov pentru rochiţe şi o pereche de ghetuţe pentru grădi. Îmi făcusem tema studiasem terenul şi cu asta eram încadrate în bugetul propus. Copilul nu are nici o obiecţie. Ajunse în magazin, o fetiţă încerca o pereche de cizme roz, marca Disney cu prinţese.

– Mama, uite cum îi cumpără mămica aia la fetiţa ei cizme cu prinţese. Cred că a fost foarte cuminte, de aceea îi cumpără aşa frumoase. Vai! Ce fericită aş fi eu de aş avea cizme cu prinţese… dar dacă nu îmi cuperi cred că nu am fost cuminte…. Lasă… o să fiu cuminte şi o să îmi cumperi şi tu…. Vezi ce frumoase sunt? Şi roz! Nu-i nimic dacă nu îmi cumperi… Mămica aia o iubeşte pe fetiţa ei şi îi cumpără cizme cu prinţese. Şi tu mă iubeşti mama, da ştii că alea roz sunt cele mai frumoase ?! Vai! ce frumoase sunt!!! Ce fericită va fi fetiţa asta!!!….

Seara cu greu am lămurit-o să nu doarmă cu ele. Se ştie la negociat… atâta că erau cât tot bugetul şi nu am mai luat ghetuţe. Nu se supără deloc… şi baie ar face încălţată cu ele ! 🙂

Reclame

2 gânduri despre „Cizmele Raissei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s