despre vacanţă

Rectific, concediu! Îi spun vacanţă din cauza coincidenţei cu aceasta.

Deci: la mare sau la munte? Singuri sau cu altii? Aici sau peste graniţe? Cu avionul sau maşina din dotare? La hotel sau particular? Prin cunoştinţe sau de pe internet? Cât aport să aibă banul în materie decizională? Dar celelalte particularităţi, cum ar fi : vârsta şi interesele copiilor, dorinţele şi nevoile lor? Grea decizie! Şi neaparat personală! Se recomadă studiu inductiv cu toate ofertele şi toate condiţiile. Premisa de la care pornim e că NEAPARAT PLECĂM! Când, unde, cu cine sau cu ce, sunt doar complemente care vor fi stabilite ulterior pentru a ne transforma propoziţia simplă într-una dezvoltată, aşa cum şade bine unei vacanţe. Pardon concediu!

Anunțuri

Un gând despre „despre vacanţă

 1. Marius David

  Sînteţi orădean? Vă invităm la un concert de Lăută renascentistă, instrumentul care apare cel mai des în mîinile îngerilor în iconografia religioasă medievală, instrumentul la care “s-au convertit” Sting și Jan Akkerman.

  Concertul va avea loc luni, 22 iunie, la ora 18.00, în Capela Mare a Universităţii Emanuel din Oradea, ora 18.00, (vis-a-vis de Selgros).

  Va concerta Caius Hera, lutenist timişorean, unul dintre puţinii lutenişti români, care s-a perfecţionat la Schola Cantorum Basiliensis. Caius Hera cîntă la lăută barocă, vihuela, lăută renascentistă, viola da gamba. Instrumentele pe care cîntă sînt construite de Gyorgy Lorinczi, unul dintre puținii luthieri care construiește lăute.

  Intrarea este liberă!

  Vă aşteptăm cu drag!

  Dacă acest mesaj este considerat invaziv, nedorit, spamant, vă cerem scuze!

  http://mariuscruceru.ro/2009/06/15/de-pus-in-agenda-concert-caius-hera-la-oradea/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s