O felie de tort cu şoco

Şi tortul era „inimioală”, iar anii ei tocmai devenau trei: să ne trăieşti Natalia scumpă, eşti o binecuvântare, iar noiembrie e luna ta!
De când s-a născut nouă ne-a dat clipe preţioase de bucurie, Raissei i-a devenit o prietenă de nădejde cu care se joacă şi luptă pentru jucării, cu care râde şi căreia îi oferă consolare. Ea … a crescut, dar a rămas neschimbată  în felul ei de a fi: independentă, se îmbracă singură, mănâncă singură, se culcă singură (de când s-a născut şi până azi). De schimbat,  şi-a schimbat doar culoarea părului, acum s-a aurit. A fost mereu şi este o fericire silabisită în zile şi trăită în săptămâni. Atât de scump poate fi un copil, aproape de ideal. Proaspăt membru la grădiniţă, cea mai mică dintre toţi, Natalia nu a plâns deloc la despărţirea de mine, ba mai mult îi consolează şi acum pe plângăcioşii din grupa mică „vine mama ta înapoi, o să vezi”. E descurcăreaţă, o luptătoare, dreptul ei e sfânt…. Pricepută, ştie toate poeziile şi cântecelele de la grădi. Una dintre doamne ne reţine mereu când mergem să o luăm să ne arate câte lucruri incredibile ştie un copil de doar trei ani. Uşor „şâşâită” Natalia este cel mai cuminte copil posibil. Zâmbetul ei este magic: cucereşte pe oricine indiferent de vârstă şi statut social. Cred că acesta e darul ei special: a se face iubită, iar noi trei o adorăm. Până şi Raissa exclamă uneori admirativ :” Uite mama ce frumos colorează surioara mea!”, sau.. ” Ce frumos cântă, recită… ” Tot ce trece prin mânuţa delicată a Nataliei devine frumos, aşa ca ea!

Luna noiembrie a noastră a fost ca un tort cu ciocolată, din care cea mai frumoasă şi gustoasă  felie s-a servit pe data de 17.  Am pus 3 lumânări şi am cântat „La mulţi ani”, dar sărbătoarea continuă în fiecare zi. Şi, aşa cum spune ea, Suntem „felişiţi cu Nati”. Da, cei mai fericiţi!

Reclame

6 gânduri despre „O felie de tort cu şoco

 1. manuela

  chiar e o printzesa Naty! fff scumpa si dulce! SI Raissa e la fel!
  La multi ani, pt. amandoua!
  …asa fete faine…le-as tine mai mult pe-acasa!…ca oricum zilele sunt scurte…anii trec… si imediat te trezesti Crina…soacra:):)

  Răspunde
 2. chrina Autor post

  Mulţumesc cumnăţicilor! 😉
  Fiecare cu casa lui, nu Manu ? iar cat despre soacre… mai sunt altii inainte, astept cuminte randul. :))

  Răspunde
 3. Roxy D

  ooo ce frumos e postul! mi-e dor de naty si de zambetu ei. imi pare bine sa aud ce frumos a crescut, si cum e acum. am auzit ca acuma si vorbeste, nu mai e copilasul ala mic pe care il stiam eu. La multi ani Nataliei si sper sa ne vedem cu bine la anu… PROMIT CA VA VIZITEZ 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s