Timpul meu liber e … ocupat!

Summer is gone again glittering comment from FLMNetwork.com

Şi nu oricum, e plin de lucruri pe care trebuie neaparat să le bifez la sfârşitul verii, să zicem până în data de 1 septembrie când în fapt şi drept încep noul an şcolar. Brr! Uite ce repede a trecut vara! Dacă anul trecut pe vremea aceasta răsfoiam de zor programe, realizam sisteme de notare pentru elevi şi aşteptam nerăbdătoare debutul, acum nu! O fi de vină lipsa apei sărate pentru prima oară într-o vară de-a mea în ultimii 7 ani, sau poate nu am reuşit să mă odihnesc destul.

Mai am deci cărţi de citit, scrisori de scris, lucruri noi de încercat, discuţii de … recuperat, locuri în care să îmi duc copiii… De ce nu mi-a dăruit nimeni un calendar să văd ce repede trece luna august?! Argumente pentru întârzierea planurilor făcute cu sârg la început de vacanţă, ar fi. Ba chiar şi explicaţii, şi ştiu sigur că ar convinge pe toţi câţi ar auzi, dar ce folos dacă nu mă conving pe mine?! Prin urmare nu le voi înşira aici ( nici explicaţiile, nici argumentele) ci voi încerca, în ocupatul meu timp liber să bifez cât mai mult. Voi începe prin a le ordona în funcţie de importanţă. Mai sunt cinci zile din luna august, las’ fie pline!

Anunțuri

3 gânduri despre „Timpul meu liber e … ocupat!

  1. Jone

    bine spui tu … timpul liber care defapt e mai ocupat decat restul timpului … si la mine a trecut vacanta prea repede … cand eram eleva uram vacantele iarasi acuma le ador 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s