Ziua porților deschise la pompieri, Oradea

De 1 iunie am fost ( ca doi părinți buni ce suntem) prin oraș cu prințesele noastre.  După spectacolul din orășel, în care le-am aplaudat pe scenă la categoria balet, am făcut o vizită cu ocazia Porților deschise la Pompieri. Am rămas plăcut impresionată de prestația gazdelor. Și spun prestație pentru că întradevăr pompierii au fost, în ciuda soarelui, în curte, gata să dea explicații tuturor, fie grup, fie familie ce le trecea pragul. Politicoși și amabili, arătau copiilor aparatura și le dădeau detalii tehnice lăsându-i chiar să o încerce. Fetele mele au fost fascinate de furtun, mai ales că au pornit chiar ele apa. Alt punct de atracție l-a reprezentat salteaua gonflabilă pe care cei mici erau lăsați să sară. Totul a fost o aventură și fetițele mele au urcat cu emoție, și puțin ajutor până sus, au fost trecute pe brațe de pompieri  până la margine și apoi au sărit ( fără frică după cum se laudă ele) .

Ireproșabil evenimentul oferit de pompieri. Și dacă tot scriu, uneori, despre câte ceva ce nu este bine în țara noastră, de ce să las un eveniment care mi-a lăsat o  impresie așa bună să treacă neobservat?!  Este speranță de mai bine pentru viitor. Raissa și-a propus deja să participe și la alte evenimente, iar acum am de citit din broșurile promoționale, ” că dacă ea nu știe încă, la anul când va fi șa școală va citi singură. Ultima dată, deci.”

Reclame

Un gând despre „Ziua porților deschise la pompieri, Oradea

  1. Mircea

    E frumos sa fii pompier, parerea mea. Salvezi oameni, apari la tv, te faci auzit(sirena ninonino). Anul trecut am fost acolo. Am vazut cum a sarit ala pe salteaua verde si am „vrut” sa stropesc cu furtunul cu apa, doar ca dupa 2 secunde ce am luat furtunu-n mana s-a terminat apa din autospeciala, care avea volan pe dreapta 😐 wtf?!?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s