fără nod de cravată

Aș fi fost un băiat grozav! Cu determinarea și hotărârea mea, cu încăpățânarea aferentă și cu plăcerea de a fi ascultată și urmată de alții, cred că aș fi fost un lider / manager important- depinde cine ar fi investit în mine în perioada adolescenței. Aș fi fost cerebral, nu sentimental, aș fi deschis drumuri și aș fi condus pe alții să calce pe ele… Aș fi purtat costum, și m-aș fi mândrit cu nodul meu de cravată . Aș fi fost ….

Dar, SUNT o femeie și n-aș schimba asta cu nimic, nu  simt nici o limită acceptând această stare. Sunt soția unui om extraordinar, pe care-l descifrez în fiecare zi și nu contenește a mă uimi cu farmecul lui, cu talentul în lucruri mici, cum ar fi, spre exemplu, acela de a alege an de an cel mai frumos buchet la orice sărbătoare. Sunt mama a două prințese perfecte. Ce experiență minunată și fără egal!  A durat o vreme până să-mi înțeleg toate avantajele.  Mă bazez  pe logică, pe sentiment și pe intuiție. Reușesc să fac patru lucruri odată (asta în mod oficial, încerc însă să depășesc recordul) și îmi dozez energia  (potențată de ceașca zilnică de cafea) să dureze mai mult decât a întregii mele familii. ( Și, mi-ați cunoscut fetele? Ele nu obosesc niciodată… ) Cu determinarea și hotărârea mea, cu încăpățânarea aferentă și cu plăcerea de a fi ascultată și urmată de alții, SUNT un lider. Chiar dacă sunt mai mult sentimentală, am deschis și deschid în continuare drumuri, și pe ele pășesc u, mai vin și alții. Nu port însă costum, și-n loc de nod de cravată, mă mândresc azi cu atâta buchete de flori, și atâtea cutii de ciocolată că SIMT că acum, sunt mai mult decât aș fi fost. Este Cineva care m-a făcut așa,  Cineva care știe mai bine, căruia îi pasă și de fiecare detaliu, și care în acest important aspect a decis astfel. Să fiu femeie e de-a dreptul minunat- și acum, prin parfum de flori, dar și când e mai noros prin luna lui marte….

Sunt fără nod de cravată deci, însă cu flori și ciocolată.

Anunțuri

4 gânduri despre „fără nod de cravată

  1. Superman

    Ai stofa de conducator, stai linistita. Nu cred ca trebuie sa fii barbat sa faci asta. Tu te descurci foarte bine. Sentimentala tu?? N-as fi zis. Probabil cu cei apropiati

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s